Dit doet Headspace

Creativity is Intelligence having fun! - Albert Einstein

book, water, sinking-6298721.jpg

Administratie & Facturatie beheer

Gooi je rommel bij mij neer, ik zoek het uit, breng het allemaal op orde zodat jij weer overzichtelijk kan werken. Je facturatie kan ik eenmalig bijwerken, of regelmatig op orde houden. Zo heb jij er geen omkijken naar. Ik bel ook graag voor je openstaande facturen, dat doe ik vriendelijk maar duidelijk, we willen allemaal geen incasso procedure moeten beginnen, toch?!

De cursus Moneybird heb ik met succes afgerond, gebruik je dit al of zoek je een handig boekhoudtool? Ik zet het met gemak voor je over en stel het op jouw behoeftes in! Graag loop ik er samen met jou doorheen en leg alles uit zodat jij er zelf mee verder kan.

Uurtje factuurtje vanaf 30 euro per uur

a book, glasses, translate-4151164.jpg

Vertalen van websites en andere (niet juridische) teksten
copywriting voor websites of marketing teksten

Geboren en getogen in Duitsland, tweetaals opgevoed, en sinds mijn 20ste in Nederland,  zodoende spreek en schrijf ik vloeiend duits en nederlands. Vanuit mijn reis – en werkervaring in internationale bedrijven spreek ik engels op business niveau. Heb je iets nodig in een van deze talen, ik schrijf het graag voor je. Vertalen is wat ik heel graag doe, eigenlijk van alles wel. Voor werkgevers heb ik vaak websites, contracten, workflows en dergelijke geschreven en vertaald. Ik ben niet beedigd, met legale documenten kan ik je niet helpen, alle andere dingen wel!

Dankzij mijn ervaring in verschillende reclamebedrijven kan ik ook hierbij goed helpen. Ik hou wel van humor in mijn teksten, spreekt je dit aan, laten we dan samen brainstormen.

het liefst spreken we een vast bedrag af voor het project, op die manier bewaak jij je budget en kan ik mijn tijd efficient inplanen.

paper, snippets, success-946926.jpg

Telefonische verkoop & nazorg (warm leads het liefst) maar ook klantenservice algemeen

Ik klets en praat als geen ander, met iedereen even vlot en vriendelijk. Heb je warme leads maar geen tijd om deze na te bellen. laten we dan even samen sparren hoe jij dit het liefst wilt aanpakken en dan zorg ik dat er veel nieuwe klanten uit jouw warme leads komen. Na een korte uitleg over wat jij doet en wat jouw kernwaardes zijn zorg ik voor de afhandeling van de gesprekken en de emails die erbij horen!

Op Projectbasis - afhankelijk van het aantal leads! Komissiebasis is bespreekbaar, wel afhankelijk van het product of dienst wat verkocht meot worden.

Logo en Huisstijl ontwerpen of vernieuwen

Naast alle admin taken die ik doe moet ik ook mijn creatieviteit ergens kwijt. Dit doe ik onder andere door Logo’s en Huisstijlen te creeeren, het liefst op canva. Heb jij hier geen tijd voor of lukt het niet je ontwerp uit te werken, ik doe dit zo graag en 

De tarieven hiervoor zijn afhankelijk van de wensen, vraag dit aan via mail! stuur je mij een mailtje?

Op Projectbasis - afhankelijk van eigen wensen en ideeen